Miten ihana staffi onkaan harrastuskaverina ja perheenjäsenenä?

Staffien kysyntä tällä hetkellä on ollut jo pitkään hurjassa nousussa, ja pitkän linjan kasvattajana myös minä olen huolissani suosion aiheuttamista negatiivisista vivahteista.
Staffi on perhekoira, harratuskoira, kaverikoira ja mitä kaikkea muutakin vielä, monipuolinen kaveri. Staffi tarvitsee kuitenkin suunnitelmallisen kasvatuksen ja perheen kesken sovitut rajat ja säännöt, johon kaikkien on sitouduttava, jotta staffista kasvaa yhteiskuntaan soveltuva koira.
Suvi & Toivo on yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka staffi vie harrastuksien myötä omistajan mukanaan ja siitä syntyy hyvä yhteistyö.
Suville tästä kokemuksesta syntyi uusi ammatti ja oma yritys <3
Nyt Suvi työskentelee ongelmakoirien parissa Savonlinnan alueella ja hänet löydät facebookista Koirakoulu kaverukset
Tässä Suvin terveiset staffia suunnitteleville. Kiitos Suvi!

”Fiteck-staffi Toivo on minulle ensimmäinen oma koira. Toivon kanssa ollaan puuhattu yhdessä vähän kaikenlaista tokosta agilityyn ja nykyisin Toivo avustaa minua ongelmakoirien koulutuksissa.

Innostuin kouluttajaksi hakeutumisesta kun kävin Toivon kanssa pentuaikana hakemassa tukea kasvatukseen.
Staffi voi aivan mainiosti olla ensimmäinen koira, kunhan on itselleen ja luotettavalle kasvattajalle rehellinen omista ominaisuuksistaan ja kokemuksestaan.

Staffi on rotuna vaativa sen kiihkeyden ja jääräpäisyyden ansiosta, kokeneen kasvattajan merkitys korostuu sopivan yksilön valinnassa oikeaan perheeseen. Älä toivo itsestäsi jämäkkää ja vahvaa koiran omistajaa jos olet herkkä ja mukautuva. Missään näistä ominaisuuksista ei ole mitään väärää mutta ne ovat aivan olennaisia pohdittaessa oikeaa rotua.
Iloisia hetkiä parhaan ystävän kanssa! 😊

Facebook
Twitter
LinkedIn